YOUNG

Hét interne bedrijven-netwerk    


YOUNG is hét interne bedrijfsnetwerk voor alle collega's van Randstad Groep Nederland die samen willen werken aan de toekomst. Momenteel bestaande uit zo'n 600 collega's van Randstad, Tempo-Team en Yacht. Het doel van YOUNG is op een informele wijze je interne netwerk vergroten, werkplezier bevorderen, kennis uitdelen en meer collega's van de organisatie met elkaar verbinden. 

Wat is YOUNG? 

YOUNG is dé jongerenvereniging binnen Randstad Groep Nederland met als doel jouw interne netwerk - op informele wijze - te vergroten en collega's te verbinden. Hierbij hebben we de focus op 4 pijlers: plezier, kennis, netwerk en vitaliteit. Als lid leer je collega's vanuit verschillende merken en afdelingen kennen, kun je kennis delen en jouw netwerk binnen onze organisatie vergroten. De behoeften van onze leden staan daarbij centraal.

Hoe gaat dat in z'n werk? 

Binnen en buiten onze organisatie worden diverse activiteiten op verschillende momenten en locaties georganiseerd. Actuele onderwerpen komen op informele wijze inhoudelijk aan bod. Daarnaast is het mogelijk om als lid ook jouw eigen events te organiseren of deel te nemen in het landelijke bestuur. 

YOUNG evenementen

Jaarlijks worden er zo'n 25 events georganiseerd op verschillende locaties en op verschillende momenten. Binnen een korte tijd leer je veel collega's van andere afdelingen kennen. Ook kun je zelf events organiseren. Goed voor je netwerk en uiteraard leuk voor naast je baan.

Missie en visie

YOUNG draagt op positieve wijze bij aan:

  • de interne betrokkenheid en het interne netwerk van zowel onze organisatie als onze collega's
  • de interne samenwerking (cross-selling)
  • het werkplezier én de ontwikkeling van medewerkers
  • de bindingsduur van medewerkers
  • de trots op het merk Randstad Groep Nederland
  • de aantrekkingskracht tot Randstad Groep Nederland van (potentiële) medewerkers

Daarnaast willen we ook aan de rest van de wereld laten zien wie we zijn en wat we kunnen, waardoor actief de samenwerking wordt opgezocht met young verenigingen van andere bedrijven. Zo zijn we aangesloten bij het Intercompany Association (ICA), gaan we mee met de Intercompany Skireis, en organiseren we externe Jobswobs met onder andere PostNL, Schiphol en Philips.

ICA-activiteiten

Al bijna 30 jaar lang is ICA dé overkoepelende vereniging voor bedrijfsjongerenverenigingen van 50 top werkgevers in Nederland. ICA organiseert events die jij als Youngster gratis kan bezoeken. Deze evenementen lopen uiteen van kennissessies over actualiteiten en persoonlijke ontwikkeling tot gezellige borrels met concullega's en/of collega's op verschillende locaties in het land. Een groot deel van de ICA-activiteiten worden georganiseerd door de Activiteiten Commissie van ICA. Daarnaast organiseren de aangesloten jongerenverenigingen samen activiteiten of stellen hun eigen activiteiten open aan het ICA-netwerk. Meld je nu aan op deze website voor de activiteiten van ICA of de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun evenementen.

Meer weten? 

YOUNG bestaat uit een landelijk bestuur dat zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken, ledenwerving én de organisatie van landelijke evenementen in samenwerking met collega's. Het bestuur van YOUNG kun je bereiken door te mailen naar young@randstadgroep.nl

Top