Commercieel Manager

Werken als Commercieel Manager 


Wat je doet als Commercieel Manager bij Yacht ontdek je hier. Lees meer over de werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden, verhalen van collega's en de arbeidsvoorwaarden. Weet jij nu al dat deze baan bij jou past? 

Bekijk alle Commercieel Manager vacatures

Een carrière als Commercieel Manager

Als Commercieel Manager sta je midden in je team. Jij hebt één doel; een goed werkend team van professionals én consultants.

Als inspirerend leider, resultaatgerichte manager en ontwikkelgerichte coach zorg jij ervoor dat jouw team één is. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de complete HR-cyclus van al jouw professionals die werkzaam zijn op opdrachten bij onze klanten. Anderzijds ben je ook verantwoordelijk voor de Sales en Recruitment Consultants in jouw team.

Samen met de ervaren Sales en Recruitment Consultants in jouw team bouw je aan een sterk netwerk van opdrachtgevers en professionals die je succesvol met elkaar verbindt.

Gaat het om strategie en innovatie, dan ben jij voor je opdrachtgevers degene die vanuit Yacht de toegevoegde waarde biedt. Zo fungeer je als sparringpartner en adviseur rondom ontwikkelingen in de organisatie. Waar liggen de kansen en hoe kunnen die met hulp van Yacht worden verzilverd? Daarbij werk je data driven: op basis van jouw rapportages en marktanalyses adviseer je niet alleen de klant, maar maak je ook de vertaalslag naar je team.

Luisteren is belangrijk in deze functie. Je geeft dan wel leiding aan vier tot zes Sales en Recruitment Consultants en een groot aantal interim professionals (tussen de 60 en 80); je hoeft deze doorgewinterde professionals niet te vertellen wat ze moeten doen. Je gebruikt de dagelijkse scrumsessies juist om te achterhalen waar zij in het behalen van de targets tegenaan lopen en hoe jij vervolgens inhoudelijk kunt coachen en begeleiden.

Als manager stuur je op basis van de gezamenlijke en individuele KPI’s en doelen, en ben je eindverantwoordelijk. Toch sta je niet boven of naast, maar midden in je team. Alleen door nauwe samenwerking ontstaat de ideale synergie tussen recruitment en sales die jouw team zo succesvol maakt.

Commercieel Manager vacatures

Als sales consultant IT haal je veel energie uit commerciële gesprekken en het adviseren van klanten over uiteenlopende personeelsvraagstukken. Van...

Als Sales Consultant haal je veel energie uit commerciële gesprekken en het adviseren van klanten over uiteenlopende personeelsvraagstukken. Van hoe...

Ontwikkeling als Commercieel Manager

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.Daarbij zijn er talloze mogelijkheden om - zowel horizontaal als verticaal - door te groeien. 

Ook interessant voor jou

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding. 

Lees meer >

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen YACHT. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.


Lees meer >

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren. 

Lees meer >

Top