Sales & Accountmanagement

Bekijk 36 vacatures

Een mix van oprechte interesse in mensen en de drive om te scoren: dat is wat de sales collega’s gemeen hebben binnen Yacht. Elke dag word je weer uitgedaagd om (potentiële) klanten te overtuigen van het succes van jouw maatwerkoplossingen. De beste mensen dragen bij aan het succes van onze klanten. En aan het succes van ons bedrijf. Je kunt ons zien als de vooruitgeschoven post. De spits die wil scoren. Die een tandje harder gaat lopen bij ‘nee’. Binnen sales en accountmanagement werken professionals die de beste willen zijn, de lat hoog leggen en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen.

samen behalen we het resultaat

Het lijkt misschien makkelijk: vraag en aanbod bij elkaar brengen en hiermee verdienen. Maar de arbeidsmarkt is continu in beweging. Vraagstukken lopen uiteen van afschaling, snelle opschalingen tot strategische personeelsvraagstukken voor de toekomst. Sales bij Yacht doe je dan ook niet alleen. Afdelingen als marketing, business services en finance helpen mee aan de verkoop van onze dienstverlening. Welke mensen kan ik het beste aannemen voor de toekomst? Hoe krijg ik grip op mijn ziekteverzuim? Hoe kan ik snel opschalen met nieuwe collega’s tijdens Black Friday? Allemaal vragen die onze afdeling sales- en accountmanagement oppakken voor onze klanten. 

wat doet een key-accountmanager

In hart en ziel een klanten mens. Dat is wat een key-accountmanager binnen Yacht is. Een klant doet niet alleen zaken met Yacht, maar juist met jou. Als key-accountmanager ken je jouw klanten van binnen en buiten. Je weet wat hun behoefte is op HR-gebied en hebt al goed nagedacht over oplossingen. Vervolgens is het een kwestie van het stellen van de juiste diagnose, het verbinden van de benodigde expertises en een oplossing bieden waarmee de klant echt geholpen en tevreden is. Met als ultieme doel (de business van) onze klanten te laten groeien en als Yacht waarde toe te voegen. En daarmee gelijktijdig onze business (omzet en marge). Bekijk snel de vacatures en solliciteer direct.

Lees meer

Leiderschapsprogramma's

Partnership NCOI

Hybride werken

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top