Marketing & Communcatie

Bekijk 2 vacatures

Het creatieve brein van ons bedrijf, dat is hoe wij ons graag zien. Elke dag proberen wij de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht te brengen. 

We bedenken pakkende campagnes en creëren een optimale journey op onze websites. Data is hierbij onmisbaar. We kijken niet alleen naar wat onze doelgroepen belangrijk vinden (marketing intelligence). We analyseren continu hoe we onze campagnes en websites kunnen optimaliseren. Hierdoor kennen we een grote diversiteit aan marketeers, zoals experience marketeers, online marketeers, e-commerce specialisten en CRM-specialisten.

impactvol werk

Yacht is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Marketing werkt vanuit verschillende disciplines aan de merken Randstad, Tempo Team, Yacht en BMC. Elk merk kent haar eigen doelgroep. Weten wat iemand zoekt en daarop inspelen. Hoe mooi is dat! Marketing binnen ons bedrijf bevindt zich in een breed en divers netwerk aan stakeholders. Dat betekent: veel schakelen tussen directie, marketing collega's en onze e-commerce teams. Arbeidsmarkt trends en ontwikkelingen volgen we dan ook op de voet. Om dit vervolgens naar onze hand te zetten en door te vertalen in communicatie en campagnes. Echt impact maken doen we hier! Bekijk snel de marketing- en communicatie vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

Agile werken

Multidisciplinair werken

Hybride werken

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top