Maak kennis met Yacht

Ontdek de kracht van ons netwerk


Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Werken bij Yacht

Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.  Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. En via BMC voor de Publieke Sector.

Onze cultuur

Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is fijn om je verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Binnen Yacht werken professionals met visie en ambitie. Collega's die jouw vraagstukken en uitdagingen maar al te goed begrijpen. Omdat ze zelf ook op het punt hebben gestaan waar jij nu staat. Of juist omdat ze er met een frisse blik tegenaan kijken. Onze professionals zijn daadkrachtig, gaan snel over tot actie en vinden het belangrijk om anderen óók te laten excelleren. Elkaar versterken, daar gaat het om.

Onze beliefs 

    • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
    • Je wilt continu jezelf en je resultaten verbeteren. 
  • Dit betekent dat je experimenteert, leert en je blijft aanpassen aan de veranderende wereld.
  • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
  • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
  • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
  • Je werkt aan je fysieke en mentale conditie; inspanning en ontspanning gaan hand in hand.
  • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bij óf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.

Werken bij BMC

BMC is onderdeel van Yacht Group Nederland en is een gerenommeerd adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector.​​​​​​​

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling. 

Yacht en BMC maken onderdeel uit van Yacht Group Nederland en hebben vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.

Jouw collega's bij Yacht of BMC

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Jobalert aanmaken
Top