Bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Dat doen wij dagelijks binnen finance & control. Samen met het management en directie kijk jij elke dag weer vooruit. Niet alleen naar de financiële resultaten die behaald worden. Finance & control helpt met het concreet maken en financieel onderbouwen van onze plannen en verandertrajecten. We adviseren en ondersteunen met het maken van een stevige business case. Hier kijken we naar hoe we ons geld het beste kunnen besteden om een maximaal rendement te behalen. Een beetje zoals thuis, maar dan met een complex en groot budget.

werken aan the future of finance

De wereld verandert snel. De arbeidsmarkt daarmee ook. Als er een branche is waar finance & control altijd in beweging is, dan is het de branche van HR dienstverlening. Als Yacht hebben wij altijd te maken met nieuwe arbeidswetgeving, kostprijsstructuren, politieke besluitvorming en economische ontwikkelingen. Daarnaast zijn we als onderdeel van Randstad Groep Nederland, beursgenoteerd en wereldwijd de grootste HR dienstverlener. Voldoende uitdaging dus!

We werken elke dag aan het financieel gezond houden van ons bedrijf. Dat doen we met meer dan 45 specialisten: data-analisten, accounting experts, audit professionals, CFO’s en financial control partners. Iedereen heeft invloed op het toekomstbestendig zijn en worden.

groei en ontwikkeling

Of je nu een young financial professional bent, of juist een doorgewinterde senior finance partner. Binnen Randstad Groep Nederland zijn ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Binnen finance kennen we aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. We kennen niveaus van junior tot principal, waarbij je door kunt groeien naar leidinggevende rollen binnen verschillende afdelingen. 80% van onze CFO’s komt uit eigen kweek. Bekijk de finance vacatures en solliciteer direct! 

Lees meer

Hybride werken

Labdays

45 collega's

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top