Als IT professional werken bij Randstad Groep Nederland. Dat betekent voor drie bedrijven aan innoverende oplossingen bouwen die het verschil maken voor onze klanten, talenten én eigen medewerkers. Voor Yacht, maar ook voor randstad en Tempo-Team.

Tech en touch

IT is niet meer weg te denken uit ons werk. Daarom combineren we het persoonlijke contact en de aandacht die we zo belangrijk vinden met de kracht van technologie en innovatie. Dagelijks werkt de IT afdeling aan slimme oplossingen, zodat talenten, klanten en eigen medewerkers hun werk kunnen (blijven) doen. Van planningsapplicaties waarin elke week miljoenen uren werk verdeelt wordt tot kunstmatige intelligentie die ons helpt nog sneller de juiste baan voor onze talenten te vinden. En wat dacht je van een security afdeling die de veiligheid van klant en talent waarborgt voor heel noord-west europa?

Werken bij Randstad Groep Nederland IT

Werken bij RGN IT is landen in een warm bad. Vanaf moment één ben je echt onderdeel van het team én onderdeel van de grote Randstad Groep Nederland familie, in al haar facetten. We kennen een warme en behulpzame organisatiecultuur gecombineerd met veel kennis en ervaring. Je kunt erop vertrouwen dat collega’s goed werk verrichten en voor je klaar staan wanneer je er even niet uitkomt. Ook al wordt er veel gewerkt met codes, algoritmes en data, we blijven een organisatie waar de mens centraal staat. 

Voor de rest besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en is er veel vrijheid in hoe en waar je je werk uitvoert. We stimuleren lef en ondernemerschap en leren van onze experimenten. Daarom kennen we research days, waarin je tijd krijgt de ideeën te onderzoeken die misschien nét dat beetje meer lef nodig hebben. En denken managers met je mee over hoe je jouw sterke kanten het beste kan inzetten of ontwikkelen, binnen óf buiten je rol. 

Ook zijn er regelmatig labdays, hackathons, creatieve sessies en teamuitjes. Met meer dan 15 nationaliteiten binnen de IT afdeling zijn er genoeg collega’s waar je van kunt leren én plezier mee kunt hebben!

Lees meer

Agile werken

Regelmatige research days

350+ IT professionals

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top