Commercieel

Bekijk 45 vacatures

Ontdek de opwindende wereld van commercie en word Consultant On Site of Sales Consultant bij Yacht. Maak deel uit van een dynamisch team van ervaren professionals die gedreven zijn om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Of het nu gaat om het identificeren en aantrekken van nieuw talent, het ontwikkelen van strategieën voor marktuitbreiding, het verbeteren van salesprocessen of het versterken van klantrelaties, onze consultants hebben de kennis en ervaring om impact te maken.

Werken als Consultant on Site

Als Consultant on Site ben je verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van het volledige proces van inhuurmanagement. Dat betekent dat je veel gesprekken voert met directie, management en HRM om je te verdiepen in de klantvraag en jezelf te profileren als echte kennispartner. Omdat je de juiste vragen stelt heb je snel scherp wat er speelt. Zo kun je inspringen op ontwikkelingen en de klant hierover adviseren. Regie, overzicht, relaties leggen, bruggen bouwen en daadwerkelijk begrijpen waar jouw klant mee bezig is. Dat zijn essentiële zaken in de rol van een on-site consultant. Je bent een spin in het web, een strategisch sparringpartner en een vakkundig adviseur.

Werken als Sales Consultant

Als Sales Consultant zit jij bij toonaangevende klanten aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze professionals. Daarnaast ben je een waardevolle sparringpartner voor de business en geeft advies over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken. Sales en netwerken; daarbij ben jij helemaal in je element. Er bestaat voor jou geen grotere kick dan het aantrekken van nieuwe klanten en opdrachten. Je werkt kandidaatgedreven, wat betekent dat je veel contact hebt met de Recruitment Consultants uit jouw team. Om je relatienetwerk te versterken en uit te breiden ben jij regelmatig te vinden op netwerkevents en bijeenkomsten van expertisegroepen.

Werken bij Yacht

Bij Yacht staan we bekend om onze persoonlijke benadering en het leveren van maatwerkoplossingen. We investeren in jouw professionele ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en coaching, zodat je voortdurend kunt groeien en excelleren in jouw vakgebied. Bovendien bieden we een uitgebreid netwerk van professionals en opdrachtgevers, waardoor je toegang hebt tot interessante projecten en carrièremogelijkheden.

Als je op zoek bent naar een boeiende en uitdagende carrière in het commerciële vakgebied, dan ben je bij Yacht aan het juiste adres. Sluit je aan bij ons team van experts en samen zullen we jouw commerciële ambities verwezenlijken en organisaties helpen groeien! Bekijk onze vacatures of neem contact op.

Geef richting aan jouw commerciële talent!

Lees meer

Loopbaanhub

Leiderschapsprogramma's

Partnership NCOI

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top