Traineeships

Traineeships voor jouw unieke talenten


Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil je jouw unieke kwaliteiten verder ontwikkelen? Binnen Randstad Groep Nederland en Yacht hebben we verschillende opties voor traineeships. Hierin kun je jouw unieke talenten laten groeien. 

Onze verschillende traineeships

Management traineeship

Heb jij een WO-master (bijna) afgerond en wil jij je ontwikkelen als leider? Geef je carrière een kickstart met het Management Traineeship van Randstad Groep Nederland. Je vervult in 2,5 jaar tijd verschillende rollen in de organisatie, waarna je je specialiseert in een door jou gekozen functie. Je wordt begeleid, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. Als je het traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan als leidinggevende.

Ons management traineeship →

Finance traineeship

Heb jij een (bijna) afgeronde WO-master in de finance richting? En wil je je ontwikkelen tot een leider in de finance wereld? Dan is het finance traineeship van Randstad Groep Nederland iets voor jou! In ons finance traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen, zodat je erachter komt welke functie bij je past. ​​​​​​​Als je het finance traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan als finance professional bij Randstad Groep Nederland. 

Yacht traineeships

Een traineeship via Yacht is een 3-jarig werk- én opleidingstraject voor hoogopgeleide en ambitieuze starters. Heb jij een HBO studie gedaan? Dan is dit traineeship iets voor jou!

Door te focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling en skills, word jij de beste vakspecialist. Ook ga je uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers uitvoeren. Zo leg je een sterke basis voor een succesvolle carrière. 

Yacht traineeships →

Business Course

Jezelf en jouw unieke leiderschap ontwikkelen. Dát is de belofte van een traineeship bij Yacht. Tijdens onze business course proef je alvast de sfeer van deze traineeships. Je maakt kennis met de organisatie, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management of finance trainee. 

Wat houdt de Business Course in?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerden. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. 

Bovendien biedt de business course toegang tot een versneld sollicitatieproces! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van onze business course. 

Zo ziet het tweedaagse programma eruit: 

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • Een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • Professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • Informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • Een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie, het management traineeship of het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de business course én in het voortraject.

Gedurende de business course word je gecoacht door management/finance trainees én loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de business course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Jobalert aanmaken
Top