Onboarding

Vol passie van start bij Yacht!


Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom in ons netwerk! We zijn ontzettend blij dat je ons bedrijf komt versterken en helpen je graag verder op weg. Wanneer je bij ons start, gooien we je natuurlijk niet in het diepe. We begeleiden jouw eerste stappen binnen Yacht met ons uitgebreide onboardingprogramma zodat jij vol passie en zelfvertrouwen aan de slag gaat. Dit programma bestaat uit twee delen: onboarding on the job en de StartUp. Benieuwd hoe dit programma eruitziet? Lees vooral verder!

Onboarding on the job

Met veel zorg en aandacht hebben we een on the job voor je gemaakt. Zo ga je goed van start en maak je snel kennis met jouw collega’s op kantoor, professionals op opdracht en onze klanten. Daarnaast helpen we je op weg in onze Yacht organisatie en jouw werkzaamheden. Zie het als leidraad, houvast, en als naslagwerk. Als je deze onboarding on the job doorloopt, garanderen we je een optimaal inwerktraject. 

Na de onboarding on the job:

 • Voel jij je welkom bij Yacht
 • Weet je hoe je je binnen de organisatie kunt navigeren
 • Heb je inzicht in de Yacht organisatie
 • Heb je inzicht in de werkzaamheden binnen jouw unit/vakgebied
 • Heb je inzicht in onze verschillende tools
 • Heb je inzicht in de werkzaamheden & verwachtingen die bij je rol passen
 • Heb je inzicht in de verschillende proposities binnen Yacht

StartUp

Wanneer je een beetje vertrouwd bent met je nieuwe functie en omgeving start je na een maand met ons te gekke StartUp programma. Wist je dat Yacht onderdeel is van Randstad Groep Nederland? Hieronder vallen ook de merken Randstad en Tempo-Team. Tijdens de StartUp leer je ook onze andere merken, collega’s en hun strategieën kennen. Aan het einde van dit programma:

 • Weet je precies hoe je regie houdt op je eigen baan
 • Weet je precies wat jouw unieke talenten zijn
 • Voel je je verbonden met je collega’s, onze directie en het merk Yacht
 • Ken je de strategie van Yacht

We investeren in elkaar en bouwen aan een stevige fundering zodat jij je snel thuis voelt. Daarom nemen we ruim de tijd voor dit StartUp programma; namelijk 7 dagen, verdeeld over 6 maanden. Benieuwd hoe dat eruitziet? We geven je alvast een tipje van de sluier!

Dag 1: Welkom bij Randstad Groep Nederland!

We trappen de StartUp af in ons unieke experience center op het hoofdkantoor in Diemen. Dit doen we samen met alle nieuwe collega’s van Yacht, Randstad, Tempo-Team, en Staf. In de middag vertelt de directie van Yacht je meer over de strategie en neemt een collega van Marketing je mee in de positionering van ons merk.

Dag 2 & 3: Ontpop je talent: professionele ontwikkeling

Na de aftrap volgen twee dagen volledige focus op jouw professionele ontwikkeling. Dit doen we op een prachtige locatie in het midden van het land waar we ook blijven overnachten. Je leert hoe je een goed gesprek voert met klanten en talenten, waar je impact kunt maken en hoe je je focus kunt bepalen. Uiteraard is er ook volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning met je collega’s!

Dag 4 & 5: Ontpop je talent: persoonlijke ontwikkeling

Datzelfde doen we ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Even weg van je ‘normale’ omgeving en volledige focus op jezelf, het ontdekken van je talenten en het bepalen van je ontwikkeldoelen. 

Dag 6: Customer delight

Een 8+ beleving, daar gaan we bij Yacht voor! Dit geldt voor zowel klanten, talenten als onze eigen medewerkers. Wat dat precies inhoudt, dat ga je tijdens deze dag ervaren. Daarvoor gaan we naar een bijzondere plek, namelijk de Efteling. Dit park doet er namelijk alles aan om haar bezoekers zelfs een 9+ beleving te geven. Tijdens deze dag ga jij die 9+ beleving ervaren en doorvertalen naar je eigen werk.

Dag 7: Bruisend naar huis!

We sluiten de StartUp af op de plek waar we begonnen zijn: ons hoofdkantoor in Diemen. We kijken terug op jouw eerste maanden bij Yacht en kijken natuurlijk ook vooruit! Natuurlijk sluiten we deze StartUp af met een hele leuke activiteit!

Onze meest actuele vacatures

Top