Management

Bekijk 2 vacatures

Manager zijn bij Yacht is puur ondernemerschap! Vanaf dag één draag jij de verantwoordelijkheid voor je team, de omzet en jouw eigen 'toko'. Met gedurfde doelstellingen run jij je eigen winkel. Jouw ideeën vormen de fundering. Je krijgt namelijk de vrijheid om je eigen keuzes te maken en veranderingen door te voeren. Jij staat aan het roer! Is er iets mooiers denkbaar?

verbinding maken is van cruciaal belang

Het allerleukste aspect van de rol als manager bij Yacht is de interactie met je team. Als een ware leider ben jij een bruggenbouwer. Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en inspireren van je team, het bevorderen van samenwerking en het ontwikkelen van hun ware potentieel. Dit alles in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. De arbeidsmarkt verandert razendsnel, waardoor je continu wordt uitgedaagd om het beste uit je team én uit jezelf te halen. Als manager maak je bij ons écht een verschil!

bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal

Het leiden en ontwikkelen van je team is een onmisbare vaardigheid voor een manager. Maar het vraagt ook om analytisch denken, probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Binnen ons bedrijf kun je deze eigenschappen verder ontwikkelen en versterken. Als manager bieden we talloze mogelijkheden voor jouw toekomstige groei. Er zijn loopbaanpaden naar senior management, directie functies en stevige staffuncties. Bekijk snel de management vacatures en solliciteer direct. 

Lees meer

Loopbaanhub

Leiderschapsprogramma's

50% vrouwen in topfuncties

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Top