Onze cultuur - Werken bij Yacht

Onze cultuur

Maak kennis met Yacht


Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.  

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Ontdek de kracht van ons netwerk

Het Yacht netwerk - Werken bij Yacht

Het Yacht netwerk

Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. En via BMC voor de Publieke Sector.


BMC is onderdeel van Yacht Group Nederland en is een gerenommeerd adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdaging in de publieke sector.
​​​​​​​
Yacht en BMC maken onderdeel uit van Yacht Group Nederland en hebben vestigingen in Amsterdam, Amersfoort (BMC), Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.
Werken bij BMC - Werken bij Yacht

Werken bij BMC

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling. 
​​​​​​​
Klik hier om de actuele vacatures binnen BMC te bekijken.
Onze cultuur - Werken bij Yacht

Onze cultuur

Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is fijn om je verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Binnen Yacht werken professionals met visie en ambitie.
Collega's die jouw vraagstukken en uitdagingen maar al te goed begrijpen. Omdat ze zelf ook op het punt hebben gestaan waar jij nu staat. Of juist omdat ze er met een frisse blik tegenaan kijken. Onze professionals zijn daadkrachtig, gaan snel over tot actie en vinden het belangrijk om anderen óók te laten excelleren. Elkaar versterken, daar gaat het om.
Het sterke netwerk van Yacht - Werken bij Yacht

Het sterke netwerk van Yacht

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw HR-vraagstukken.