Management Traineeship Yacht

Management Traineeship

Management Traineeship


Wil jij in de toekomst tot de top van een grote multinational behoren? Als Management Trainee van Randstad Groep Nederland (Randstad Nederland, Tempo-Team, Yacht en BMC) draait het om jouw commercialiteit en leiderschap. Het doel is na 2,5 jaar een senior of managementpositie binnen Randstad Groep Nederland. Je doorloopt als trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Jouw ambitie en visie moeten ons uiteindelijk leiden door de turbulente ontwikkelingen die de wereld van mens en werk doormaakt.
​​​​​​
​​​​​​​​​​

Het traineeship van...

Gustaaf

Ben jij benieuwd hoe het traineeship van Randstad Groep Nederland er voor jou uit kan zien? Bekijk hier hoe waardevol het traineeship van onze eigen Gustaaf is.
het traineeship van

Leren in de wereld van werk


In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager of specialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad Groep Nederland. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

Als trainee bij Randstad Groep Nederland draait het om het ontwikkelen van jouw leiderschap. Het doel is jou na 2,5 jaar op een managementpositie of specialistische functie te plaatsen binnen ons bedrijf waarna je binnen vijf tot zeven jaar de eindverantwoordelijkheid draagt binnen een onderdeel van ons bedrijf. Je doorloopt als trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Met jouw ambitie en visie maak je het verschil in de snel veranderende wereld van werk en de impact die dit heeft op onze dienstverlening.


Opbouw traineeship


Als trainee bekleed je drie functies in 2,5 jaar. Alle trainees starten een jaar als intercedent in de core-business van Tempo-Team, Randstad of Yacht. In deze functie staat ervaring opdoen in de core-business centraal.  Samen met je team bewerk je een gedeelte van de markt. Je hebt onder andere te maken met klanten, flexwerkers en het vervullen van vacatures. Op het eerste gezicht misschien een pragmatische rol, maar als je verder kijkt gaat het vooral om het managen van alle processen. Je runt als het ware je eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hierin begeleid door je manager en een buddy. Hier ontdek je waar jouw talenten liggen en in welke richting je je wilt doorontwikkelen.

Na het afronden van je eerste functie als Intercedent is het Traineeship maatwerk. Vanaf dan mag je intern solliciteren naar een volgende opdracht bij een afdeling naar keuze. Er zijn binnen het traineeship verschillende richtingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een zwaardere rol bekleden binnen de core business als operations trainee. Dit groeipad heeft als doel om je aan het einde van het traineeship te laten uitstromen als operationeel manager of commercieel manager (uiteraard met behoud van je vaste contract). Daarnaast bieden we voor specifieke talenten de mogelijkheid om na de eerste opdracht in de core business je te ontwikkelen als specialist in de vakgebieden Finance, Marketing, Market Intelligence of HR. Geen enkele trainee doorloopt bij ons exact hetzelfde traject, de gemene deler is dat persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling tijdens het Traineeship centraal staat.


De denktank


Na ongeveer negen maanden stroom je in in de Denktank. In de Denktank houd je je als interne consultant bezig met strategische vraagstukken vanuit de directie. De directie is nauw betrokken en je moet hen meekrijgen in jouw ideeën. De Denktank vindt elke week gedurende een volledige dag plaats en staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling: trainees geven elkaar continu feedback en worden hierin begeleid door onze talent manager en sociaal psycholoog. In de Denktank ontwikkel je jouw visie op de Randstad Groep Nederland en jezelf. Totdat je uitstroomt als trainee blijf je 20% van jouw werkweek investeren in jezelf door middel van de Denktank.


Wat kan je verwachten?

Het sollicitatieproces van ons management traineeship bestaat uit vijf rondes. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
sollicitatieproces traineeship

Deadlines en sollicitatierondes

Helaas grijpt het COVID-19 virus om zich heen en is de impact daarvan op ons dagelijks leven zeer groot. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen en volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de invulling van de sollicitatierondes aan verandering onderhevig kan zijn. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. 

Sollicitatieronde 2021

  • cv insturen vóór: 10 mei
  • deadline online assessment: 19 mei
  • selectiedagen: 31 mei en 1 juni


Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen Yacht. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.