Management Traineeship Yacht

Management Traineeship

Begin je carrière goed met het management traineeship van Randstad Groep Nederland. Lees hier meer over wat het management traineeship inhoudt en hoe jij klaargestoomd wordt voor de toekomst. 

Het management traineeship


Wil jij in de toekomst tot de top van een grote multinational behoren? Als management trainee van Randstad Groep Nederland (Randstad Nederland, Tempo-Team, Yacht en BMC) draait het om jouw leiderschap en impact maken. Het doel is na 2,5 jaar uitstromen als een zelfbewuste leider of specialist binnen Randstad Groep Nederland. Je doorloopt als management trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Jouw ambitie en visie leiden ons bedrijf door de turbulente ontwikkelingen die de wereld in mens en werk doormaakt.​​​​
​​​

De Business course


De Business course is een uniek programma een keer per jaar. Hierbij word je ondergedompeld in ons bedrijf, cultuur en mogelijkheden. Door middel van uitdagende opdrachten en gesprekken, leer je jezelf beter kennen en maak je een kans om in te stromen in het management traineeship. Bekijk de video voor een indruk.
het traineeship van

Meer informatie over het management traineeship 


In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot een leider van de toekomst of specialist binnen de grootste hr-dienstverlener. Die kans krijg je als management trainee bij Randstad Groep Nederland. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

Als management trainee bij Randstad Groep Nederland draait het om het ontwikkelen van jouw leiderschap. Het doel is dat je na 2,5 tijd een leidinggevende rol of specialistische rol binnen de organisatie bekleedt. Met jouw ambitie en visie maak je het verschil in de snel veranderende wereld van werk en de impact die dit heeft op onze dienstverlening. Er wordt volop in jouw persoonlijke ontwikkeling geinvesteerd dat jij na afronding van het management traineeship in ieder geval uitstroomt met veel expertise en kunde.  


Opbouw management traineeship


Als management trainee bekleed je verschillende functies in 2,5 jaar. Alle management trainees starten een jaar als intercedent in de core-business van Tempo-Team, Randstad of Yacht. In deze functie staat ervaring opdoen met onze dienstverlening centraal. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van klanten en talenten. Binnen elke unit, zoals we de subteams hier noemen, gaan weer andere processen en uitdagingen op. Zo kun jij onderzoeken waar je kansen ziet en waat je eigen talenten liggen. Vervolgens bepaal je binnen welke richting je je wilt doorontwikkelen. 

Na het afronden van je eerste functie als intercedent is het management traineeship maatwerk. Vanaf dan kies je een richting waarin jij je verder wil doorontwikkelen. Dat kan een meer ervaren rol binnen de operatie zijn, een coördinerende rol bij een grote klant of misschien wel een meer specialistischere rol binnen hr, financieel, marketing & communicatie of it. Het management traineeship heeft als doel je aan het einde van het management traineeship te laten uitstromen als een zelfbewuste leider van de toekomst. Geen enkele management trainee doorloopt exact hetzelfde traject. Wat in ieder geval voor iedereen geldt is dat persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling binnen het management traineeship centraal staat. 


De denktank

Na ongeveer negen maanden stroom je in in de Denktank. In de Denktank houd je je als management traineeship bezig met strategische vraagstukken vanuit de directie. De directie is nauw betrokken en samen met jouw medetrainees is het de bedoeling om hen mee te krijgen in jullie ideeën. De Denktank vindt elke week gedurende een volledige dag plaats op het hoofdkantoor en staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Management trainees geven elkaar continu feedback en worden hierin begeleidt door onze talent manager en sociaal psycholoog. In de Denktank ontwikkel je jouw visie op Randstad Groep Nederland en jezelf. Totdat je uitstroomt als trainee blijf je 20% van jouw werkweek investeren in jezelf door middel van de Denktank. Een unieke kans binnen dit management traineeship waarin je veel leert over jezelf, van je medetraines en de vraagstukken waarin jullie mee aan de slag gaan. 

Het sollicitatieproces

Het sollicitatieproces van ons management traineeship bestaat uit vier rondes. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
sollicitatieproces traineeship


​​​​​​​
  • je solliciteert met je cv, maar het online assessment is leidend. Je start met een capaciteitentest. Is deze succesvol dan krijg je toegang tot het game-based assessment, video pitch en twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
  • selectiedag op het hoofdkantoor, waarin je kennismaakt met het bedrijf en in gesprek gaat met 2 collega's (hr, managers, oud-trainees). 
  • extern assessment. Hierin ga je een halve dag aan de slag met rollenspellen.
  • eindgesprek op directieniveau. 

Wat bieden we jou?


✓ een bruto maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget) en interessante bonusstructuur
✓ direct een contract voor onbepaalde tijd
✓ 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
✓ een aantrekkelijke aandelenregeling en pensioenregeling
✓ de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
✓ alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
✓ fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events
✓ traineebonus en verhoging: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  
​​​​
​​​

Ook interessant voor jou?

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
​​​​​​​

arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen Yacht. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.