Management Traineeship Yacht

Management Traineeship

voor uniek leiderschap
Geef je carrière een kickstart met ons Management Traineeship. Je vervult in 2,5 jaar tijd verschillende rollen in de organisatie, waarna je je specialiseert in een door jou gekozen functie. Je wordt begeleid door verschillende professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Als je het traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan als leidinggevende.  De deadline van de huidige selectieronde is geweest. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je hieronder aan!

Zo ziet het Management Traineeship eruit

Het Management Traineeship is ingericht om jonge, ambitieuze professionals te laten excelleren. Lees hier de vier belangrijkste bouwstenen van ons traineeship. 

Bekleed verschillende rollen: ontdek wat bij je past

Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als recruitment of sales consultant. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. 

Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies als procesmanager, e-commerce specialist of bij IT. ​​​
​​​

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank

Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen. 
Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:
- hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden? 
- hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie?
- hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Door samen aan een opdracht te werken, creëren we de mogelijkheid om op de samenwerking te reflecteren en te leren met en van elkaar. 


Word je beste zelf, wij begeleiden je


Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

- je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart;
- je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past;
- een talent manager en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn;
- je manager en directeur.

Naast de denktank:
- vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats;
- maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling;
- voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.


Zoek verschillen op: die brengen je vooruit

​​​​​​​
We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.
De loopbaan van een Management Trainee

​​​​ Als je het management traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie bij Yacht. Na 7 jaar kun je bovendien op directieniveau komen. Hieronder zie je hoe de loopbaan van een management trainee eruit kan zien. ​​
Het profiel van een Management Trainee 

‘Dé Yacht-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals: 
 • business administration 
 • psychologie​​
 • geschiedenis
 • finance
 • rechten
 • economie
 • Duitslandstudies
 • sociologie
 • organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat management trainees gemeen hebben? Ze zijn:
 • klaar met hun master wanneer het traineeship begint;
 • vol leiderschapsambities en willen het beste uit zichzelf halen;
 • vaak tussen de 22-30 jaar.
Iedereen is anders, en samen zijn we Yacht

Bij Yacht begeleiden we jou om je uniek leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

​​​

Wat bieden we jou?


✓ een bruto maandsalaris van €3.000 (exclusief 12,4% benefit budget, waaronder vakantiegeld)
✓ traineebonus: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen 
✓ verhoging: je groeit elk jaar €300 in salaris
✓ direct een contract voor onbepaalde tijd
✓ 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
✓ een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 
✓ de mogelijkheid om via Yacht enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
✓alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
✓ fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events


Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.  
​​​

Het sollicitatieproces

Het sollicitatieproces van het management traineeship bestaat uit 4 rondes. Allemaal positief doorlopen? Gefeliciteerd! Dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
sollicitatieproces traineeship

 1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase.
 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen. 
 4. eindgesprek op het hoofdkantoor. 
Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende labels

Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken. 
​​​

Neem contact op met Willemijn

Zet de next step en blijf op de hoogte van het Finance Traineeship

Veelgestelde vragen