Commercieel Manager

Commercieel Manager

Jouw carrière als Commercieel Manager bij Yacht.

Een carrière als Commercieel Manager


Als Commercieel Manager sta je midden in je team van ervaren Sales en Recruitment Consultants om gezamenlijk de targets te halen.

De ideale balans tussen sales en recruitment. Daar ben jij als Commercieel Manager continu naar op zoek. Samen met de ervaren Sales en Recruitment Consultants in jouw team bouw je zo aan een sterk netwerk van opdrachtgevers en professionals die je succesvol met elkaar verbindt.

Gaat het om strategie en innovatie, dan ben jij voor je opdrachtgevers degene die vanuit Yacht de toegevoegde waarde biedt. Zo fungeer je als sparringpartner en adviseur rondom ontwikkelingen in de organisatie. Waar liggen de kansen en hoe kunnen die met hulp van Yacht worden verzilverd? Daarbij werk je datadriven: op basis van jouw rapportages en marktanalyses adviseer je niet alleen de klant, maar maak je ook de vertaalslag naar je team.

Luisteren is belangrijk in deze functie. Want je geeft dan wel leiding aan vier tot zes Sales en Recruitment Consultants; je hoeft deze doorgewinterde professionals niet te vertellen wat ze moeten doen. Je gebruikt de dagelijkse scrumsessies juist om te achterhalen waar zij in het behalen van de targets tegenaan lopen en hoe jij vervolgens inhoudelijk kunt coachen en begeleiden.

Als manager stuur je op basis van de gezamenlijke en individuele KPI’s en doelen, en ben je eindverantwoordelijk. Toch sta je niet boven of naast, maar midden in je team. Dat betekent ook dat je gewoon keihard met de Consultants meewerkt aan de opdrachten die je hebt binnengehaald. Alleen door nauwe samenwerking ontstaat de ideale synergie tussen recruitment en sales die jouw team zo succesvol maakt.

​​​​​​​

commercieel manager yacht

Collega Marjolein aan het woord... 

"Nieuwe mensen ontmoeten en interessante gesprekken voeren vind ik het mooiste wat er is."


Als Commercieel Manager ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen winkel waarbinnen  ik de vrijheid heb om alles zelf in te richten. Ik word goed begeleid door mijn leidinggevende en geïnspireerd door mijn collega commercieel managers. Ook word ik goed gefaciliteerd met trainingen die mij helpen een goede invulling te geven aan deze rol en mijn ontwikkeling. Op mijn beurt kan ik dan weer de gesprekken voeren met de mensen uit mijn team ten behoeve van hun eigen ontwikkeling.

Elke dag bezoek ik vol enthousiasme interessante opdrachtgevers die geholpen zijn met de inzet van onze professionals. Naast de gesprekken die je voert, krijg je ook een kijkje in de keuken. En elke keer wanneer we tot een match komen ben ik weer blij.

Talentontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons interne opleidingsaanbod, ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities. Daarbij zijn er talloze mogelijkheden om - zowel horizontaal als verticaal - door te groeien. 
Talent ontwikkeling Werken bij Yacht

Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding. 
arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen YACHT. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.