Lean werken

Finance: cijfertjes, precisie en een goede en kloppende (financiële) administratie is waar we bij onze financiële afdeling 'Business Services' kort gezegd voor gaan. Van het adviseren van commercie tot het begeleiden van nieuwe klanten, en van de bedrijfsadministratie tot inkoop. En dat allemaal foutloos verwerken, zodat iedereen hier dankzij onze efficiëntie lekker werkt. Mooie uitdaging, toch? En goed om te weten voordat je verder leest: we werken hier volgens de LEAN-systematiek.

Bij Finance houden we van efficiënt werken, met oog voor de klant. Daar gaan we elke dag met 350 collega's voor. Dat is dus ook nog eens hartstikke gezellig! Er is altijd iemand die je kan helpen. En doordat we met zoveel man voor het beste resultaat gaan, blijft iedereen van elkaar leren om zo uiteindelijk mooie, interne stappen omhoog te maken. En in dit team is altijd ruimte voor meer financieel en administratief talent!

Iedereen tevreden is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dat geldt voor klanten, medewerkers, maar zeker ook voor jou! We vinden het belangrijk dat iedereen lekker op z’n plek zit. Daarom houden we van een stimulerende werkomgeving, waar talenten tot hun recht komen. Ontwikkeling staat bij ons op één, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Nieuwsgierigheid, lef en initiatieven worden daarom zeer gewaardeerd. Hier helpen we je graag bij. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zo worden we met elkaar elke dag een stukje beter in wat we doen. 
​​​​​​​