Business Course-CNsMqk-clone-cl-sales-consultant-Recruitment Consultant-EVY0Um-6MnIlT-UVPMGT-ph-hero-content-cc-view1-option1-image-alt-text

Business Course

ervaar Yacht zelf
Jezelf en jouw unieke leiderschap ontwikkelen. Dát is de belofte van een traineeship bij Yacht. Tijdens onze business course proef je alvast de sfeer van deze traineeships. Je maakt kennis met de organisatie, en wij met jou. Tegelijkertijd vergroot je jouw kansen op een baan als management of finance trainee. 

Wat houdt de Business Course in?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerden. In twee dagen doorloop je een leuk en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. 

Bovendien biedt de business course toegang tot een versneld sollicitatieproces! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van onze business course. 

aftermovie
Zo ziet het tweedaagse programma eruit: 
​​​​​​​

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • Een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • Professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • Informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • Een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie, het management traineeship of het finance traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de business course én in het voortraject.

Gedurende de business course word je gecoached door management/finance trainees én loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de business course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende werkgevers 


Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Yacht, Tempo-Team en Randstad. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken.​​
​​​

Iedereen is anders, en samen zijn we Yacht


Bij Yacht begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.
​​​​
​​​

Neem contact op met Willemijn

Lees meer over onze traineeships

Wil je alvast weten wat welke traineeships we aanbieden? En wat die verschillende traineeships precies inhouden?
Finance Traineeship
Ontwikkel jezelf in 2,5 jaar tijd tot finance professional en groei door als leidinggevende bij Randstad. 
Management Traineeship
We begeleiden jou om in 2,5 jaar tijd uit te groeien tot leidinggevende. Lees hier er snel meer over.

Veelgestelde vragen