Werken bij Yacht

EEN CARRIèRE BINNEN YACHT

Als interne professional bij Yacht ben je onderdeel van een team gedreven HR-professionals. Je groeit mee in én met de fascinerende wereld van werk.

Yacht Group is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als je werkt bij Yacht, dan werk je bij een van de grootste zakelijke dienstverleners van ons land op het gebied van advies- en detachering.

Maak kennis met Yacht
Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Yacht is, vanuit acht kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. En via BMC voor de publieke sector.   

Waarom een carrière binnen Yacht?
Werken bij de nummer 1 HR-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Ook de stap naar een internationale carrière is snel gemaakt. Kortom: de wereld ligt aan je voeten binnen de koploper in de wereld van werk.
leren & ontwikkelen

Binnen Yacht kun je rekenen op transparantie in je loopbaan. Doorgroeimogelijkheden zijn vanaf de eerste dag inzichtelijk. Op basis van je ervaring start je als junior, medior of senior in je functie. Na een half jaar wordt er gekeken naar de behaalde targets. Presteer je boven jouw target dan kan je rekenen op een mooie promotie. Interne doorstroom is een belangrijk speerpunt. Het is zelfs ons doel om 80% van onze managers intern te benoemen. Jaarlijks monitoren we talent en bieden we mogelijkheden aan om door te stromen.

uitdagende vacatures

Wil je het verschil maken? Kom dan werken bij Yacht want werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk de actuele vacatures

Yacht recruitment academy

NIEUW! De Yacht Recruitment Academy is een volledige opleiding van drie maanden die bestaat uit diverse trainingsdagen, verzorgd door interne en externe trainers. 

Meer informatie over de recruitment academy