Sollicitatieprocedure

duidelijk sollicitatieproces

Wanneer je solliciteert bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen, je werkervaring en opleidingen door te geven en je cv en motivatiebrief te uploaden. Als Yacht na overweging van je sollicitatie voldoende raakvlakken ziet, word je door de Talent Acquisition Specialist persoonlijk uitgenodigd voor een online assessment om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Hier ontvang je na het maken van deze testen ook een rapport van.

Wanneer dit assessment succesvol is verlopen, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hieronder zie je ons sollicitatieproces volledig uitgewerkt; zo weet je precies waar je aan toe bent. 

uitdagende vacatures

Wil je het verschil maken? Kom dan werken bij Yacht want een carrière binnen Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk de actuele vacatures

het sterke netwerk van yacht

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw HR-vraagstukken.

In mijn gesprek met Talent Acquisition hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren, wat goed bij mij zou aansluiten en wat mij aantrok in het werken bij Randstad Groep Nederland. Ik mocht op gesprek voor een hele leuke functie als Recruitment Consultant bij Yacht. Dromen werden werkelijkheid, ik heb de baan die ik wilde!