IT-talenten

KRACHT VAN TECHNOLOGIE

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Een vooruitstrevende IT-organisatie is hierin niet meer weg te denken. Ruim 24 DevOps-teams innoveren elke dag opnieuw met geavanceerde apps en software. Wij geloven in de kracht van technologie gecombineerd met persoonlijke aandacht en gedrevenheid. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

Onze IT-uitdagingen
Wij beschikken over de modernste software en hardware en leveren op maat gemaakte professionele websites voor onze klanten en flexwerkers. Hierin bieden we een optimale user experience. We bouwen veel applicaties zelf of integreren standaardoplossingen in onze architectuur. Voorbeelden van onze projecten en uitdagingen zijn:

  • Ontwikkeling van een nieuwe ‘responsive’  flexwerker portal voor Randstad.nl
  • Migratie van onze applicaties richting Amazon Web Services
  • Ontwikkeling van intranet pagina's in Google Apps for Business
  • Optimaliseren van een datadriven matching engine voor kandidaten
  • Een stabiele performance van onze systemen zonder impact voor de eindgebruikers

Ontwikkeling staat bij ons op 1
Ontwikkeling staat bij ons voorop. Op IT-gebied, maar ook persoonlijk. We stimuleren nieuwsgierigheid, lef en eigenaarschap, en ondersteunen je hier graag bij. We werken volgens de Agile methodiek: Scrum voor ontwikkelteams en Kanban voor beheerteams. We organiseren regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies en personeelsactiviteiten. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zodat we met elkaar elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

VERBINDEN MET SLIMME IT

Als IT’er bij Randstad Groep Nederland heb je de mogelijkheid om bezig te zijn met innoveren, verbeteren en het verbinden van de business met IT. Randstad Groep Nederland bestaat onder andere uit Randstad Nederland, Tempo-Team en YACHT. Jouw inbreng is van essentieel belang voor hun succes en toonaangevende positie op de markt. Jij maakt het verschil.

Binnen onze Digital Factory hebben wij regelmatig vacatures voor Java engineers, data scientists, UX designers, .Net ontwikkelaars, Scrummasters, Business consultants, Analisten, Service- en telecommanagers en vele andere ict functies. Allemaal werken we naar hetzelfde doel: met onze IT-oplossingen maximale waarde creëren voor alle merken binnen Randstad Groep Nederland. Helder in onze ambitie, experts in de uitvoering.


Een IT-carrière binnen Randstad Groep

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en plannen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Benieuwd naar onze IT-vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Staat jouw vacature er niet bij, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialisten via: 020 569 12 77 of bekijk onze contactpagina.

uitdagende vacatures

Wil je het verschil maken? Kom dan als IT specialist werken binnen Randstad Groep. Ben je een IT starter of een ambitieuze IT professional, werken binnen Randstad Groep betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen. 

Bekijk de actuele vacatures

EEN CARRIERE BINNEN YACHT

Als interne IT specialist ben je onderdeel van een team gedreven Yacht  IT professionals. Je groeit mee in en met de fascinerende wereld van werk binnen Randstad Groep Nederland.

lees meer over werken bij Yacht

Coding challenge

Technologie beïnvloedt het leven van klanten en kandidaten. Randstad Groep Nederland organiseert verschillende hackathons en coding challenges om bij te dragen aan relevante business cases en zodoende te blijven innoveren.