Finance-talenten

lean werken

Randstad Groep Business Services zorgt voor alle administratieve en financiële dienstverlening naar klanten en medewerkers binnen de Randstad Groep (Yacht, Tempo-Team en Randstad). Vanuit de focus op operational excellence kan de commercie zich maximaal richten op de markt. We werken via de LEAN-systematiek. Van het adviseren van de Commercie tot het onboarden van nieuwe klanten, van de bedrijfsadministratie tot support center en van inkoop tot crediteurenadministratie. We vinden een foutloze verwerking tegen minimale kosten erg belangrijk. 

Samen voor de klant

Medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij gaan voor ‘best people’ die klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht zijn. Ons doel is operational excellence op basis van kwaliteit en kosten. Wij bieden Finance, Administration & Support specialisten een mooie carrière.

Een verbeterde dienstverlening door procesvereenvoudiging en productiviteitsverhoging vinden wij belangrijk. We werken daarbij binnen onze afdeling via de LEAN-systematiek. Door onze focus op een foutloze en efficiënte operatie kan onze commerciële organisatie zich maximaal richten op de klant. Momenteel werken wij met 350 zeer gedreven collega’s en we zijn continu op zoek naar financieel en administratief talent.


Finance cultuur

Tevreden klanten en employees staan bij ons centraal. Wij werken LEAN en zijn partner in business voor de commercie. Onze collega’s zijn experts in hun vakgebied. We zijn zeer betrokken en dagelijks in gesprek met onze klanten. Onze kernwaarden zijn klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht. Zowel op leidinggevend als op uitvoerend niveau. Dit vragen wij ook van onze collega’s en nemen wij mee in de selectie. We zijn gericht op kwaliteit, productiviteit, flexibiliteit en zorgen voor een stimulerende werkomgeving waar talenten tot hun recht kunnen komen. 
  
Ontwikkeling staat bij ons voorop. In ons vakgebied, maar ook persoonlijk. We stimuleren nieuwsgierigheid, lef en initiatieven, en ondersteunen je hier graag bij. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zodat we met elkaar elke dag een stukje beter worden in wat we doen.


Een finance carrière binnen Randstad Groep

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en plannen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Benieuwd naar onze finance vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Staat jouw vacature er niet bij, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialisten via: 020 569 12 77 of bekijk onze contactpagina.

UITDAGENDE VACATURES

Randstad Groep Nederland zoekt finance-talenten die geïntegreerd rapporteren en het verhaal achter de cijfers weten uit te leggen. Werken binnen Randstad Groep betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen

Bekijk de actuele vacatures

EEN CARRIERE BINNEN YACHT

Als interne finnance specialist ben je onderdeel van een team gedreven Yacht  finance professionals. Je groeit mee in en met de fascinerende wereld van werk binnen Randstad Groep Nederland.

Lees meer over werken bij yacht

Bij Business Services adviseren wij de commerciële afdelingen tijdens aanbesteding- en salestrajecten en werken wij steeds aan kwaliteitsverbetering en procesvereenvoudiging. De LEAN-systematiek die we daarbij gebruiken, is een belangrijke steun.