Young

YOUNG

Hét interne bedrijvennetwerk voor alle collega's van Randstad Groep Nederland. 

Welkom bij YOUNG...


Hét interne bedrijfsnetwerk voor alle collega's van Randstad Groep Nederland die samen willen werken aan de toekomst. Met maar liefst 412 leden en we groeien nog iedere dag

Wat is YOUNG? 

YOUNG is dé jongerenvereniging binnen Randstad Groep Nederland met als doel jouw interne netwerk - op informele wijze - te vergroten en collega's te verbinden. Als lid leer je collega's vanuit verschillende merken en afdelingen kennen, kun je kennis delen en jouw netwerk binnen onze organisatie vergroten. De behoeften van onze leden staan daarbij centraal.

Hoe gaat dat in z'n werk? 
Binnen en buiten onze organisatie worden diverse activiteiten op verschillende momenten en locaties georganiseerd. Actuele onderwerpen komen op informele wijze inhoudelijk aan bod. Daarnaast is het mogelijk om als lid ook jouw eigen events te organiseren of deel te nemen in het landelijke bestuur. Dus kom jij bij ons werken en wil je ook lid worden van YOUNG? Meld je dan aan via Iservice.

YOUNG evenementen

Pre-corona werden zo'n 20 evenementen georganiseerd. We kunnen natuurlijk niet wachten om dat weer te doen. Ben jij benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan de video. In de tussentijd initiëren we verschillende digitale evenementen. 
young still


Jouw netwerk versterken


Wij komen bij elkaar met als doel het interne netwerk van Randstad Groep Nederland en van jou zelf te versterken. Door lid te worden bij YOUNG maak je op een versnelde en informele manier kennis met allemaal verschillende collega’s uit het gehele land.

Evenementen

Voor COVID-19 organiseerde YOUNG ruim 20 events per jaar met een uiteenlopend karakter. Denk daarbij aan zowel sportieve evenementen als kennisevents met young verenigingen van andere bedrijven. Evenementen zoals het jaarlijkse gala, een skireis en een stedentrip staan steevast op onze jaaragenda. Ieder evenement draagt bij aan het vergroten van jouw interne en/of externe netwerk. Zo organiseerden wij onder andere collegetours, tennistoernoois, directielunches, zeilweekenden, hockeytoernooien, CEO golfdagen, beachfestivallen, pubquizes en HR-kennissessies. Ben jij benieuwd wat er op de agenda staat? Aanmelden kan hier

Missie en visie

YOUNG draagt op positieve wijze bij aan:
  • de interne betrokkenheid en het interne netwerk van zowel onze organisatie als onze collega's
  • de interne samenwerking (cross selling)
  • het werkplezier én de ontwikkeling van medewerkers
  • de bindingsduur van medewerkers
  • de trots op het merk Randstad Groep Nederland
  • de aantrekkingskracht tot Randstad Groep Nederland van (potentiële) medewerkers

Daarnaast willen we ook aan de rest van de wereld laten zien wie we zijn en wat we kunnen, waardoor actief de samenwerking wordt opgezocht met young verenigingen van andere bedrijven. Zo zijn we aangesloten bij het Intercompany Association (ICA), gaan we mee met de Intercompany Skireis, en organiseren we externe Jobswobs met onder andere PostNL, Schiphol en Philips.


ICA-activiteiten

Al bijna 30 jaar lang is ICA dé overkoepelende vereniging voor bedrijfsjongerenverenigingen van 50 top werkgevers in Nederland. ICA organiseert events die jij als Youngster gratis kan bezoeken. Deze evenementen lopen uiteen van kennissessies over actualiteiten en persoonlijke ontwikkeling tot gezellige borrels met concullega's en/of collega's op verschillende locaties in het land. Een groot deel van de ICA-activiteiten worden georganiseerd door de Activiteiten Commissie van ICA. Daarnaast organiseren de aangesloten jongerenverenigingen samen activiteiten of stellen hun eigen activiteiten open aan het ICA-netwerk. Meld je nu aan op deze website voor de activiteiten van ICA of de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun evenementen.

Collega Minke
​​​​​​​over YOUNG

"YOUNG zorgt ervoor dat ik op een laagdrempelige manier collega's leer kennen en mijn netwerk vergroot. 
Als je wil, kan je ook samen met collega's, evenementen organiseren voor in jouw regio of voor alle leden."
Riccardo Young Yacht

Collega Riccardo over YOUNG

"De informele en gezellige sfeer bij YOUNG events trekt mij. Door deze laagdrempelige events heb ik veel nieuwe collega’s leren kennen die ik anders nooit had ontmoet. Het vergroot mijn netwerk!"
Riccardo Young Yacht
Collage Yacht YOUNG
Meer weten? 

YOUNG bestaat uit een landelijk bestuur dat zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken, ledenwerving én de organisatie van landelijke evenementen in samenwerking met collega's. Het bestuur van YOUNG kun je bereiken door te mailen naar young@randstadgroep.nl​​​​
​​​