Management Traineeship Yacht

Traineeships voor jouw leiderschap

Ontwikkel jouw eigen leiderschap tijdens een van onze 2,5 jaar durende traineeships. Door verschillende rollen te vervullen, haal je maximaal resultaat uit jouw traineeship en kom je erachter welke functie bij jou past. Zo geef je je carrière een vliegende start. En die kan er op allerlei manieren uitzien, want elke trainee is uniek. Bekijk meteen welk traineeship het beste bij jou past.
Ontdek onze traineeships

Aan de slag in bij traineeship bij Yacht? Je hebt twee opties: het management en het finance traineeship. Beide groepen starten gelijk en nemen deel aan hetzelfde ontwikkelingstraject. Bekijk wat elk traineeship precies inhoudt én wat het beste bij jou past.
​​​
Wat is een traineeship? 

Een traineeship is een startersfunctie waarbij je als trainee door een werkgever wordt opgeleid in een vakgebied. Werken én leren dus. Meestal duurt een traineeship een paar jaar, waarin je verschillende rollen vervult en er zo achter komt wat voor werk het beste bij je past. 

Tijdens de traineeships van Yacht vervul je in 2,5 jaar tijd drie opdrachten in verschillende rollen. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Na het traineeship ben je klaar om aan de slag te gaan in een specialistische functie.
​​
​​​

De Business course


De Business course is een uniek programma een keer per jaar. Hierbij word je ondergedompeld in ons bedrijf, cultuur en mogelijkheden. Door middel van uitdagende opdrachten en gesprekken, leer je jezelf beter kennen en maak je een kans om in te stromen in het management traineeship. Bekijk de video voor een indruk en lees er hier meer over
het traineeship van
Waarom is een traineeship goed voor je carrière? 

De meeste starters volgen een traineeship omdat ze nog niet precies weten wat er allemaal mogelijk is én de ambitie hebben om een succesvolle carrière op te bouwen. Daarnaast brengt een traineeship de volgende voordelen met zich mee:

 1. In plaats van nog een opleiding te volgen, krijg je tijdens een traineeship betaald om je skills naar een hoger niveau te tillen 
 2. Je zet direct de stap van theorie naar praktijk: na het traineeship ken je de organisatie en heb je allerlei professionele skills in huis. 
 3. Je doorloopt het traineeship samen met je medetrainees, waar je kennis en ervaringen mee deelt
 4. Tijdens een traineeship vervul je verschillende rollen, waardoor je de organisatie vanuit verschillende perspectieven leert kennen 
 5. Traineeships zijn dé weg naar leidinggevende posities binnen organisaties
Hierom kies je voor een traineeship bij Yacht

 1. Continue uitdaging: 86% blijft na afronden traineeship
 2. ​​​​​​​Leren bij de wereldwijde marktleider op hr-gebied
 3. Ontdek je beste rol en groei uit tot de functie die bij jou past
 4. Na een traineeship ben je klaar voor een managementfunctie bij RGN
 5. Een psycholoog, talent coach, mentor én buddy begeleiden jou in je persoonlijke ontwikkeling
 6. Leer van elkaars verschillen en daag elkaar uit  in de wekelijkse denktank 
 7. Werk aan je netwerk: cultuur van samenwerking en vriendschap onder trainees

Neem contact op met Willemijn

Iedereen is anders, en samen zijn we Yacht 


Bij Yacht begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

​​​​
​​​

Veelgestelde vragen