Sollicitatieproces Yacht - Werken bij Yacht

Sollicitatieproces

Duidelijk sollicitatieproces


Wanneer je solliciteert bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen, je werkervaring en opleidingen door te geven en je cv en motivatiebrief te uploaden. Als Yacht na overweging van je sollicitatie voldoende raakvlakken ziet, word je door de Talent Acquisition Specialist persoonlijk uitgenodigd voor een online assessment om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Hier ontvang je na het maken van deze testen ook een rapport van.

Wanneer dit assessment succesvol is verlopen, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hieronder zie je ons sollicitatieproces volledig uitgewerkt; zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Het sterke netwerk van Yacht - Werken bij Yacht

Het sterke netwerk van Yacht

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw HR-vraagstukken.