Sollicitatieproces Yacht - Werken bij Yacht

Sollicitatieproces

Duidelijk sollicitatieproces


Wanneer je solliciteert bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen, je werkervaring en opleidingen door te geven en je cv en motivatiebrief te uploaden. Als Yacht na overweging van je sollicitatie voldoende raakvlakken ziet, word je door de Talent Acquisition Specialist persoonlijk uitgenodigd voor een online assessment om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Hier ontvang je na het maken van deze testen ook een rapport van.

Wanneer dit assessment succesvol is verlopen, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hieronder zie je ons sollicitatieproces volledig uitgewerkt; zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Sollicitatieproces Yacht

Test jezelf


Een online assessment is een vast onderdeel in ons sollicitatieproces. Of je nu vaker een assessment hebt gemaakt, of het is je eerste keer: we adviseren je altijd om wat oefeningen te doen. We helpen je graag op weg, daarom hebben we hieronder 3 websites toegevoegd waar je goed kunt oefenen. Dan ga je vast een stuk zekerder het officiële assessment in. 

Oefenassessment.nl
Intermediair.nl
Assessment-Training.com
Het sterke netwerk van Yacht - Werken bij Yacht
Het sterke netwerk van Yacht Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw HR-vraagstukken.