Sales Consultant

Sales Consultant

Wat je doet als Sales Consultant bij Yacht.

Wat doe je als sales consultant?

Professionals blij maken met mooie opdrachten én het kennis- of capaciteitstekort van klanten oplossen; daar ga jij voor.

Als Sales Consultant zit jij bij toonaangevende klanten aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze professionals. Daarnaast ben je een waardevolle sparringpartner voor de business en geeft advies over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.
Sales en netwerken; daarbij ben jij helemaal in je element. Er bestaat voor jou geen grotere kick dan het aantrekken van nieuwe klanten en opdrachten. Je werkt kandidaatgedreven, wat betekent dat je veel contact hebt met de Recruitment Consultants uit jouw team. Om je relatienetwerk te versterken en uit te breiden ben jij regelmatig te vinden op netwerkevents en bijeenkomsten van expertisegroepen.

Binnen jouw vakgebied ben jij dé specialist. Je signaleert trends in de markt, weet welke vragen er spelen bij opdrachtgevers en bent een stevige gesprekspartner. Je verdiept je in de klant, denkt mee over personeelsvraagstukken en biedt de juiste Yacht-dienstverlening aan. Met als doel: een gouden match tussen professional en opdrachtgever.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als sales consultant? 

Als Sales consultant bij Yacht zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij doorgroeien naar bijvoorbeeld senior of principal. Jij kunt doorgroeien naar verschillende vakgebieden. En uiteraard zijn er ook carrièremogelijkheden als operationeel manager, commercieel manager en directeur. We denken graag met jou mee of jouw loopbaancarrière bij Yacht. 

Welke branches kun je werken als sales consultant? 

​​​​​​Yacht is groeiende en daardoor zijn er steeds meer branches waarin we actief zijn. Genoeg keuze waarin jij uitdaging kan zoeken. Denk bijvoorbeeld eens aan:
  • Marketing en Communicatie
  • Engineering
  • HR
  • IT 
  • Finance
  • Legal
  • Logistiek

Wat verdien je als sales consultant? 

Salaris is altijd afhankelijk van ervaring en kennis die je al eventueel hebt opgedaan. Bij Yacht ligt het salaris van een sales consultant tussen €2500 - €4000. Daarnaast kennen we een aantrekkelijke bonusstructuur, flexibel budget en aandelenregeling. 

commercieel manager yacht

Sales consultant Nick

"Als Sales consultant bij Yacht, ben ik verantwoordelijk voor het contact met mijn klanten en werk ik nauw samen met onze professionals aan hun loopbaan."

Het leuke hieraan is dat het een samenwerking is. Ik help mijn klanten om hun bedrijfsvoering beter te maken en ik kan mijn professionals een mooi carrière pad bieden! Daarnaast vind ik het super leuk om mijn kennis en netwerk te delen.  Zo creëren we een win-win situatie.


Ontwikkeling als sales consultant

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities. Daarbij zijn er talloze mogelijkheden om - zowel horizontaal als verticaal - door te groeien. 
Talent ontwikkeling Werken bij Yacht

Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeids-voorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
​​​​​​​

arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding. 
arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen Yacht. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.