Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Jouw carrière als Recruitment Consultant bij Yacht.

Wat doet een recruitment consultant?


De juiste professionals vinden is de kern van jouw functie als Recruitment Consultant bij Yacht. Via netwerken en expertisegroepen verbind je je met de professionals. Je leert ze echt kennen en bouwt een sterk netwerk, zodat je ze aan de juiste baan kunt koppelen. Samen met je collega’s regisseer en begeleid je het hele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de ambities van jouw professionals. Dankzij jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.

Daarnaast ben je natuurlijk ook werkgever voor de professionals die je aan een baan hebt geholpen. Je weet wat hen drijft, wat ze nodig hebben in hun ontwikkeling en weet hen elke keer weer een ee nieuwe uitdaging te bezorgen. Als recruitment consultant ben je de specialist binnen jouw vakgebied. Je signaleert trends en ontwikkeling en bent een inhoudelijke gesprekspartner voor professionals en collega's. Je zet innovatieve wervingsinstrumenten in, waardoor jouw netwerk iedere dag grote en waardevoller wordt. 


In welke vakgebieden kun je werken als recruitment consultant?

Binnen Yacht zijn we actief in veel diverse branches en sectoren. Als recruitment consultant is de keuze dan ook groot. Denk bijvoorbeeld eens aan specialist in de volgende sectoren: 
  • Finance
  • Legal
  • IT
  • HR
  • Engineering
  • Logistiek
  • Marketing en Communicatie


Wat verdien je als recruitment consultant? 

Als recruitment consultant bij Yacht zijn er mooie stappen die je kunt zetten. Zo zijn er verschillende niveaus op basis van ervaring: denk bijvoorbeeld aan junior, medior, senior en principal. Salaris is dus afhankelijk van ervaring, maar wat je in ieder geval kunt verwachten is €2600 - €4500. Daarnaast kennen we binnen Yacht een aantrekkelijke bonusstructuur en aandelenregeling. 
commercieel manager yacht

Recruitment Consultant Anika

"Elke dag is anders, ik ontmoet interessante mensen, ik krijg een kijkje in de keuken van vooruitstrevende organisaties en ik bouw veel vaardigheden op."

Ik geloof in de mens als belangrijkste kracht achter een succesvolle organisatie. Dat is precies de reden waarom mensen voor mij altijd de belangrijkste focus en drive vormen. Binnen Yacht staat het verbinden van professionals en organisaties die het verschil willen maken centraal. 

 Naast het zoeken van de ultieme match op de arbeidsmarkt help ik kandidaten met hun loopbaan. Ik bied ondersteuning bij ontwikkeling van onze professionals op professioneel én persoonlijk vlak. Daarnaast bouw ik een enorm mooi netwerk op. Dit doe ik samen met mijn team, hechte collega's die maar al te graag openstaan om van elkaar te leren, jong én oud.  

Ontwikkeling als recruitment consultant

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We hebben een breed opleidingsaanbod intern, maar daarnaast ben je ook vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en trainingen extern. We denken graag met jou mee over je persoonlijke en professionele ambities. Een leven lang leren vinden we namelijk belangrijk. Verder zijn er zowel horizontaal als verticaal veel mogelijkheden om door te groeien. 
Talent ontwikkeling Werken bij Yacht

Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoor-waarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
​​​​​​​

arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding. 
arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen YACHT. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.