Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Jouw carierre als Recruitment Consultant bij Yacht.

Een carrière als Recruitment Consultant


Vacatures bij één van onze top werkgevers succesvol invullen; dat is jouw taak als Recruitment Consultant.

De juiste professionals vinden is de kern van jouw functie als Recruitment Consultant bij Yacht. Via netwerken en expertisegroepen verbind je je met de professionals. Je leert ze echt kennen en bouwt een sterk netwerk, zodat je de vacatures snel en succesvol invult.


Samen met je collega’s regisseer en begeleid je het hele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de ambities van jouw professionals. Dankzij jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.

Voor de professionals die via jou aan het werk zijn bij een opdrachtgever vervul je de rol van betrokken werkgever. Je weet wat hen drijft en weet hen keer op keer een nieuwe uitdagende opdracht te bezorgen.

Binnen recruitment ben jij de specialist binnen het vakgebied. Je signaleert trends en ontwikkelingen en bent een inhoudelijke gesprekspartner voor professionals en collega’s. Ook ben je actief in netwerken en expertisegroepen. Je zet slimme en innovatieve wervingsinstrumenten in, waardoor jouw netwerk iedere dag groter en waardevoller wordt.
commercieel manager yacht

Collega Anika aan het woord... 

"Elke dag is anders, ik ontmoet interessante mensen, ik krijg een kijkje in de keuken van vooruitstrevende organisaties en ik bouw veel vaardigheden op."

Ik geloof in de mens als belangrijkste kracht achter een succesvolle organisatie. Dat is precies de reden waarom mensen voor mij altijd de belangrijkste focus en drive vormen. Binnen Yacht staat het verbinden van professionals en organisaties die het verschil willen maken centraal. 

 Naast het zoeken van de ultieme match op de arbeidsmarkt help ik kandidaten met hun loopbaan. Ik bied ondersteuning bij ontwikkeling van onze professionals op professioneel én persoonlijk vlak. Daarnaast bouw ik een enorm mooi netwerk op. Dit doe ik samen met mijn team, hechte collega's die maar al te graag openstaan om van elkaar te leren, jong én oud.  

Talentontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities. Daarbij zijn er talloze mogelijkheden om - zowel horizontaal als verticaal - door te groeien. 
Talent ontwikkeling Werken bij Yacht

Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!
arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding. 
arbeidsvoorwaarden

Onboarding

Ook wij willen graag dat jij snel jouw weg kunt vinden binnen YACHT. Daarom staat er een aansluitende onboarding op jou te wachten wanneer je start bij ons.
arbeidsvoorwaarden

Onze cultuur

Ontdek de kracht van ons netwerk. Dat zegt al veel over onze cultuur. Je komt terecht in een sterk netwerk, vol professionele daadkrachtige collega's die elkaar versterken en laten excelleren.