We zien IT als belangrijk hulpmiddel bij alle manieren van werken. We stellen hier niet voor niks de vraag: ‘Wat doe jij morgen?’ Bij IT bedenken we oplossingen zodat werk leuk blijft en makkelijker wordt! 

De oplossingen van onze IT-afdeling stellen al onze tienduizenden uitgezonden talenten in staat om dag in, dag uit hun werk te (blijven) doen. Van de bagageband op Schiphol, tot ouderen die van hun warme maaltijd genieten: heel Nederland profiteert van het werk dat we hier verzetten. Best bijzonder als je er zo over nadenkt! 

Bedrijven en organisaties met ambities weten ons (en dan met name onze medewerkers) goed te vinden. Dat is vaak te danken aan ons IT-werk. Waarom? Omdat we dankzij de tech-oplossingen snel kunnen schakelen, zoeken en vinden. Zo staan binnen een mum van tijd de juiste mensen op de juist werkvloer. En die krachten zijn onmisbaar: samen houden we zo alle organisaties van onze klanten draaiende. 


Tech met heel veel touch

We combineren hier de kracht van technologie met persoonlijk contact en aandacht. We geloven namelijk dat echt contact niet wordt gemaakt met algoritmen en data alleen. Daar zijn ook gevoel, empathie en sociaal vermogen voor nodig. Tech & touch noemen we dat: slimme technologie die onze persoonlijke ‘touch’ mogelijk maakt. 

Door de inzet van technologie en gebruik van data verbeteren we de persoonlijke ervaring van onze klanten en kandidaten. Technologie helpt ons bijvoorbeeld om onze klanten en kandidaten meer gemak, snelheid en transparantie te geven. En zo komt het beste uit beide werelden samen. En daar zijn we trots op!