img1

 

Accountmanagement &
​​​​​​​Consulting

 

Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij in. Samen met jou gaan we op zoek naar werk waarin jij het verschil kunt maken.

Binnen Accountmanagement & Consulting fungeer jij als dé schakel tussen klanten en kandidaten. Mensen helpen aan hun droombaan, daarbij komt de gehele HR-cyclus kijken. Jij weet alles over de veranderende wereld van werk en met jouw kennis en expertise speel jij in op de uitdagingen die op jouw pad komen. Jij wilt namelijk het beste realiseren voor alle partijen.
Want wij hebben een passie voor het ondersteunen van mensen bij het bereiken van hun ware potentieel. Ieder van ons is vastbesloten alles op alles te zetten voor het succes van anderen. Wij bieden ze de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen door ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarin combineren we onze menselijke aanpak met innovatieve technologische oplossingen en bouwen we lange termijn relaties op met talenten.

Jouw ambities zijn ons vertrekpunt. We gaan met je in gesprek om jouw dromen te realiseren. Werken op een plek waar jij jezelf - zowel op persoonlijk als zakelijk vlak - kunt ontwikkelen zodat je echt impact kunt maken op het werkende leven van mensen. 
​​​​​​​