BMC Banen

Werken bij BMC

Bij Yacht kan je ook werken bij BMC.​​​​​​​

Een carrière in de Publieke Sector


Aanpakken en verbeteren. Iedere dag een stap vooruit zetten. Dat is BMC ten voeten uit. BMC brengt verbetering door oplossingen die werken voor complexe bestuurlijke beleidsproblemen.

Per 1 april 2017 is BMC onderdeel van Yacht. De bundeling van krachten op het gebied van advies en uitvoeringskracht maakt de samenwerking met Yacht maakt de totale dienstverlening nog completer.

Als collega van BMC zorg jij er mede voor dat wij, BMC, de beste consultants kunnen inzetten om verbetering te brengen bij onze klanten. Maar ook dat klanten ons als aantrekkelijke partner zien en ons graag willen inzetten voor hun vraagstukken.  Vacatures bij BMC zijn uiteenlopend van Recruitment tot aan online en offline Marketing. 


Nieuwsgierig? Ga naar de BMC vacatures

commercieel manager yacht

Collega Wendy aan het woord... 

"Als manager van drie teams is mijn baan druk, maar ook echt heel veelzijdig, afwisselend en uitdagend."

Ik mag werken met geweldige collega's die allen een grote mate van betrokkenheid hebben en zeer vakvolwassen en deskundig zijn. Samen maken we een plan voor het jaar vol met activiteiten om onze doelstellingen te realiseren. Hierin krijg ik van mijn leidinggevende ruimte en vertrouwen. Dat is heel prettig. Met mijn management team spar ik over ontwikkelingen in onze branche waar we op willen anticiperen. Ons werkveld betreft het sociale domein. Het mooie aan het sociale domein is voor mij de maatschappelijke relevantie. Naast het feit dat we een commerciele organisatie zijn, kunnen we binnen dit domein ook ons steentje bijdragen en de zwakkere burgers in Nederland. En dat vind ik persoonlijk een belangrijke toegevoegde waarde."
"Werken bij BMC betekent werken in een betrokken team, een goede balans tussen werk en privé en veel aandacht voor je professionele ontwikkeling."

Talentontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities. Daarbij zijn er talloze mogelijkheden om - zowel horizontaal als verticaal - door te groeien. 
Talent ontwikkeling Werken bij Yacht

Ook interessant voor jou

arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Lees hier van welke arbeidsvoorwaarden je kan genieten wanneer jij je aansluit bij Yacht.  Zo hebben wij onder andere een aantrekkelijke bonus- en aandelenregeling en een maandelijks benefit budget van 12,347% bovenop jouw salaris!

​​​​​​​
arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieproces

Wat kan je verwachten na jouw sollicitatie? Ons sollicitatie proces bestaat onder andere uit verschillende gesprekken, een online assessment en uiteraard een uitgebreide aanbieding.