Recruitment Academy

Yacht recruitment academy

De Yacht Recruitment Academy is een volledige opleiding van drie maanden die bestaat uit diverse trainingsdagen, verzorgd door interne en externe trainers. Studenten leren alles wat zij willen weten over sourcing, het binden & boeien van kandidaten, selectiegesprekken en HR-gesprekken. Daarnaast doorlopen zij een gecertificeerd online recruitmentprogramma van Social Talent en krijgen ze toegang tot alle faciliteiten die nodig zijn om een toprecruiter te worden. 


Selectiedag
De selectiedag bestaat uit twee onderdelen: je doet vooraf een online capaciteitentest (HBO niveau) en gedurende de dag zelf maak je kennis met Yacht, met elkaar en met het vak recruitment. Als je eenmaal bent gestart, ontdek je snel genoeg waar jouw voorkeur binnen het vakgebied naar uitgaat. Ben jij een W&S consultant, een sourcing specialist of neig je meer naar corporate Recruiter of recruitment consultant? Hetzelfde geldt voor je specialiteit; wil je aan de slag als recruiter in Engineering, IT, HRM, Supply Chain Management, Finance, Sociaal Domein of iets anders? Na de eerste maand kiezen we in overleg de plek die het beste bij je past.


Toegelaten en dan?

Zodra je aangenomen bent op de Yacht Recruitment Academy leren wij jou in drie maanden de fijne kneepjes van het vak. Tijdens het opleidingstraject ga je meteen binnen Yacht aan de slag als recruiter, krijg je een bijbehorend salaris en werk je mee in de praktijk.

Aanmelden

Wil je eerst meer weten over de Yacht Recruitment Academy? Of heb je interesse wanneer er een nieuwe klas start? Neem dan contact op met Britt van Capelleveen via e-mail of 06-13945562. 

uitdagende vacatures

Wil je het verschil maken? Kom dan werken binnen Yacht want werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk de actuele vacatures

Uiteraard keken we bij de selectie naar relevante ervaring in het vak, maar ook mensen zonder enige recruitment-kennis zijn door onze strenge selectie gekomen. Zij gaan de komende drie maanden de fijne kneepjes van het vak leren. Tijdens het opleidingstraject ga je meteen binnen Yacht aan de slag als talent acquisition specialist, krijg je een bijbehorend salaris en werk je mee in de praktijk.