Over Yacht

MAAK KENNIS MET YACHT

Yacht Group is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Yacht is een van de grootste zakelijke dienstverleners van ons land op het gebied van advies- en detachering in de publieke sector. 

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

ONTDEK DE KRACHT VAN ONS NETWERK

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die, of vóór Yacht of intern bij Yacht werken, jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw vraagstukken.

Het Yacht Netwerk
Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. En via BMC voor de Publieke Sector.

BMC is onderdeel van Yacht Group en is een gerenommeerd adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdaging in de publieke sector.

Yacht en BMC maken onderdeel uit van Yacht Group en hebben vestigingen in Amsterdam, Amersfoort (BMC), Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.

Werken bij BMC
Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling. Klik hier om de actuele vacatures binnen BMC te bekijken.

Onze cultuur
Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is fijn om je verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Binnen Yacht werken professionals met visie en ambitie. Collega's die jouw vraagstukken en uitdagingen maar al te goed begrijpen. Omdat ze zelf ook op het punt hebben gestaan waar jij nu staat. Of juist omdat ze er met een frisse blik tegenaan kijken. Onze professionals zijn daadkrachtig, gaan snel over tot actie en vinden het belangrijk om anderen óók te laten excelleren. Elkaar versterken, daar gaat het om.

Yacht in de pers

Yacht en BMC maken onderdeel uit van Yacht Group. Klik hier voor een overzicht van onze persberichten. 

Persberichten Yacht

EEN CARRIERE BINNEN YACHT

Als interne medewerker bij Yacht ben je onderdeel van een team gedreven professionals. Je groeit mee in en met de fascinerende wereld van werk.

Lees meer over werken bij Yacht

Is Yacht de werkgever voor jou?

maak hier de cultuurtest en ontdek of jij een match bent met Yacht.