Business Course

fast forward>>your future

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Randstad Groep Nederland bestaat onder andere uit Randstad, Tempo-Team en Yacht. Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Deelnemen aan de business course?

ons programma

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere: 

  • Een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • Professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • Informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • Een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie óf het management traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de business course én in het voortraject. Gedurende de business course word je gecoached door management trainees én loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de business course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Hoe meld ik me aan?
Interesse in de business course? Check eerst de aanmeldprocedure en selectiecriteria. Lees ook de ervaringen van management trainees die Randstad Groep Nederland leerden kennen via de business course! Ze geven jou een indruk van wat je kunt verwachten.

Schrijf je hier in!

Bekijk hier de aftermovie

De business course van Randstad Groep Nederland biedt de uitgelezen kans om een kijkje in de keuken te nemen bij dé HR-organisatie van Nederland en te ervaren of Tempo-Team, Randstad en Yacht en Randstad Groep Nederland bij jou passen.

Wellicht heb je nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen. Doe dan mee aan de business course van Randstad Groep Nederland. Door mijn deelname ben ik erachter gekomen wat ik zocht in een toekomstige baan. Voor mij is dat werken bij een commercieel bedrijf, maar wel waar de mens centraal staat. Tijdens de business course kan je in twee dagen ervaren hoe het is om bij Randstad Groep Nederland te werken