Recruitment Consultant

 • Jij beschikt over...

  ruime recruitment ervaring
  flinke dosis mensenkennis
  klantgerichte instelling
  hbo-/wo-diploma
  goede netwerkvaardigheden

 • Wij bieden jou...

  inspirerende collega’s
  persoonlijk benefit budget
  32/40-urige werkweek
  25 vakantiedagen
  +8,5% vakantiegeld

 • Wat doe je?

  20% administratie
  10% klant afspraken
  50% recruitment
  20% sales

Ontdek ons profiel

recruitment consultant

Vacatures bij één van onze top werkgevers succesvol invullen; dat is jouw taak als recruitment consultant.

De juiste professionals vinden is de kern van jouw functie als recruitment consultant bij Yacht. Via netwerken en expertisegroepen verbind je je met de professionals. Je leert ze echt kennen en bouwt een sterk netwerk, zodat je de vacatures snel en succesvol invult.

Samen met je collega’s regisseer en begeleid je het hele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de ambities van jouw professionals. Dankzij jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.

Voor de professionals die via jou aan het werk zijn bij een opdrachtgever vervul je de rol van betrokken werkgever. Je weet wat hen drijft, adviseert ze over hun persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied en bent verantwoordelijk voor de complete HR-cyclus.

Binnen recruitment ben jij de specialist binnen het vakgebied. Je signaleert trends en ontwikkelingen en bent een inhoudelijke gesprekspartner voor professionals en collega’s. Ook ben je actief in netwerken en expertisegroepen. Je zet slimme en innovatieve wervingsinstrumenten in, waardoor jouw netwerk iedere dag groter en waardevoller wordt.

GROEIPAD

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

 • Senior Recruitment Consultant

 • Principal Recruitment Consultant

Yacht geeft me vrijheid om mijn netwerk te vergroten op mijn eigen manier. Ik zoek dan het liefst de persoonlijke kant op. Mensen vinden het fijn als je interesse in ze toont.