Consultant on site

 • Jij beschikt over

  overtuigingskracht
  leidinggevende skills
  overtuigingskracht
  hbo-/wo-diploma
  ervaring met proces van inhuurmanagement

 • Wij bieden jou

  inspirerende collega’s
  persoonlijk benefit budget
  32/40-urige werkweek
  25 vakantiedagen
  +8,5% vakantiegeld

 • Wat doe je?

  30% werving en selectie
  20% sales
  10% administratie en facturatieprocessen
  40% procesmanagement bij klanten

ontdek ons profiel

Consultant on site

Loopt er bij een klant een omvangrijk werving- en selectieproces, dan pak jij de regie. Zo regisseer jij het inhuurmanagement van begin tot eind.

Heeft een van onze grote klanten in een korte of langere periode veel professionals nodig? Dan word jij ingevlogen om het omvangrijke proces van begin tot eind te regisseren en in goede banen te leiden. Je bent voor zowel de klant als Yacht het aanspreekpunt, een strategisch sparringpartner en een vakkundig adviseur.

Namens jouw klant ben je verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van het volledige proces van inhuurmanagement. Dat betekent dat je veel gesprekken voert met directie, management en HRM om je te verdiepen in de klantvraag. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je snel scherp wat er speelt. Zo kun je inspringen op ontwikkelingen en de klant hierover adviseren.

Voor zowel de klant als Yacht manage jij het volledige proces van werving en selectie. Je stelt werk-, administratie- en facturatieprocessen op en zorgt ervoor dat alles aan de wet- en regelgeving voldoet. Tegelijkertijd zet je de recruitment consultants aan het werk om de beste kandidaten voor deze specialistische functies te vinden en te plaatsen.

Zijn er professionals nodig buiten het netwerk van Yacht? Dan schakel je snel met andere detacheringspartijen en maak je goede afspraken. Gelukkig neem jij een uitgebreid netwerk mee van zowel professionals als leveranciers. Handig, want dat komt je ook goed van pas bij de acquisitie en het binnenhalen van nieuwe projecten bij de klant.

GROEIPAD

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Naast ons inhouse brede opleidingsaanbod ben je vrij om op zoek te gaan naar opleidingen en training die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele ambities.

 • Recruitment Consultant

 • Sales Consultant

Ik geloof in wat we doen. Het is dus een kwestie van laten zien wat je doet en wat het oplevert. Mijn grote netwerk bij Yacht komt daarbij goed van pas.